Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Transfercarrousel in werking


14 juni 2013 - De transfer van Leandro Bacuna van FC Groningen naar Aston Villa lijkt de Nederlandse transfercarrousel in werken te hebben gesteld. De Groningers willen namelijk gaan shoppen in Den Haag, bij ADO is men in gesprek met VVV Venlo.

Tjaronn Chery (25) moet deze zomer de overstap maken van ADO Den Haag naar FC Groningen. Chery wil graag weer een stap omhoog maken in zijn loopbaan en Groningen biedt hem deze mogelijkheid. Volgens het Algemeen Dagblad is er voor Chery ook belangstelling uit het buitenland. Chery, jeugdproduct van FC Twente, heeft bij ADO Den Haag nog een contract tot de zomer van 2014.

Volgens het Algemeen Dagblad wil ADO Den Haag met de komst van Ricky van Haaren inspelen op het naderende vertrek van Chery. Van Haaren verruilde in de zomer van 2012 nog Feyenoord voor VVV Venlo maar na de degradatie hoopt hij een club in de Eredivisie te kunnen vinden. ADO wil ook door met Dico Koppers, het afgelopen half jaar werd hij door de club gehuurd van Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!