Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Martins Indi: 'Mooie opgave'


14 juni 2013 - Bruno Martins kijkt uit naar de halve finale van het Europees Kampioenschap voor spelers onder 21 jaar. Hierin treft de equipe van Cor Pot de Italiaanse ploeg.

Martins Indi in het Algemeen Dagblad: 'Het is voor ons een voordeel dat Italië ook een ploeg heeft die wil voetballen. Het zijn stuk voor stuk jongens die uitstralen dat ze graag voor hun land uitkomen, maar dat geldt voor ons ook. De Italianen kunnen hard verdedigen en hebben gevaarlijke aanvallers. Als wij dezelfde strijd kunnen leveren, moeten we ze op basis van onze eigen kwaliteiten kunnen verslaan. Het wordt een mooie opgave.'

Door het verlies van het B-team tegen Spanje treft Jong Oranje nu niet Jong Noorwegen maar Jong Italië. Martins Indi: 'Op dit toernooi moet je van iedereen kunnen winnen. Kijk, het is jammer dat we van Spanje hebben verloren, maar we staan in de halve finale en moeten nu zorgen dat we die wel winnen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!