Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Peppen: 'Eindelijk goed verdienen'


15 juni 2013 - Ard van Peppen verruilt RKC Waalwijk deze zomer voor Roda JC. In Kerkrade lag Van Peppen een driejarig contract klaar. Financiele gaat Van Peppen er fors op vooruit, zo zou hij van een salaris van 100.000 euro naar het dubbele gaan.

"RKC betaalt verreweg de laagste salarissen in de Eredivisie", zegt de 27-jarige Van Peppen tegenover Voetbal International. "Echt laag, kan ik je verzekeren. Nu ik bij RKC wegga, kan ik eindelijk goed gaan verdienen. De situatie bij RKC is zorgwekkend. Kijkend naar de begroting, kun je wachten op het moment dat RKC degradeert. Maar dat weten ze ook bij de club. En daarom houden ze vast aan hun principes: geen cent te veel uitgeven."

Geld is er niet in Waalwijk en de club moet dan ook elk jaar creatief zijn. Van Peppen vervolgt: "Ze overtuigen nieuwe spelers ervan voor RKC te kiezen, omdat vrijwel iedereen daar beter wordt. Komend seizoen wordt dat lastiger, denk ik. Het gaat niet zozeer om het halen van de juiste spelers - dat lukt de club altijd - maar wel om de tijd die spelers krijgen op elkaar ingespeeld te raken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!