Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Napoli biedt 10 miljoen euro op Mertens


15 juni 2013 - PSV heeft een bod van 10 miljoen euro ontvangen van Napoli op Dries Mertens, dat meldt het Algemeen Dagblad. Het is onbekend hoe de Belgische flankspeler tegenover een overgang naar de nummer twee van de Serie A staat.

De 26-jarige Mertens speelt sinds 2011 in Eindhoven en heeft nog een contract tot de zomer van 2016. Eerder gaf Mertens nog aan dat hij graag langer bij PSV zou willen blijven. Zijn goede spel in Eindhoven maar ook bij het Belgische nationale team hebben hem nu bij Napoli in het vizier gebracht. Mertens zou inmiddels zijn geplande vakantie naar de Verenigde Staten hebben gecancelled en de wijk hebben genomen naar Turkije.

Overigens aast Napoli op meer PSV-spelers. Zo staan Kevin Strootman en Tim Matavz ook nog op de verlanglijstjes. Daarnaast zou Boy Waterman, wiens contract afloopt, in Napels de tweede doelman achter de 36-jarige Morgan De Sanctis.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!