Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Peter Bosz wordt het eens met Vitesse


17 juni 2013 - Peter Bosz heeft gisteren een principe-akkoord bereikt met Vitesse over een dienstverband, zo meldt het Algemeen Dagblad. Deze week worden de puntjes op de i gezet zodat Bosz zondag op de eerste training present kan zijn.

De 49-jarige Bosz hoopt Hendrie Krüzen mee te nemen als diens assistent. Het is nog de vraag of dat gaat gebeuren. Nog niet zo heel lang geleden verlengde hij nog zijn contract met drie seizoenen wat betekent dat Vitesse niet alleen voor Bosz maar ook voor Krüzen een afkoopsom moet betalen.

Voorzitter Jan Smit in het Algemeen Dagblad: 'Het is jammer dat Peter waarschijnlijk vertrekt, maar we zijn nu gebaat bij duidelijkheid, zodat we zelf ook kunnen anticiperen. Ook aangaande een mogelijk vertrek van Hendrie Krüzen. Het zou spijtig zijn wanneer we ze allebei kwijtraken, maar ja, dat is ook de voetballerij.'

De overgang naar Vitesse moet een volgende stap in de trainersloopbaan van Bosz gaan worden. De afgelopen jaren vertrokken zijn beste spelers en was er nauwelijks ruimte voor versterkingen. In Arnhem is het mogelijk langer aan een elftal te bouwen en kan het ook spelers van Chelsea verwelkomen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!