Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente aast op boomlange Deen


17 juni 2013 - FC Twente wil zich graag versterken met de 2.01 meter lange aanvaller Simon Makienok, zo meldt het Algemeen Dagblad. Brondby lijkt geneigd te zijn om mee te werken aan een transfer, het afgelopen jaar werd de aanvaller verhuurd aan FC Nordsjaelland.

Bij FC Nordsjaelland speelde Makienok nog in de Champions League en werd hij ook al eens opgeroepen voor het Deense nationale team. De 22-jarige aanvaller was bij Nordsjaelland teamgenoot van de door FC Twente verhuurde Joshua John. Die speler staat er in Denemarken goed op. Naast een langer verblijf bij FC Nordsjaelland heeft ook Brondby belangstelling.

Een mogelijke overgang van Makienok naar FC Twente kan mede worden bekostigd door Joshua John in de transfer mee te betrekken. Brondby vraagt voor Makienok circa 2 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!