Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Ginkel is bijna overtuigd door Chelsea


17 juni 2013 - De kans dat Marco van Ginkel naar de Engelse topclub Chelsea trekt wordt met de dag groter, zo meldt De Telegraaf. Als Van Ginkel voldoende perspectief op speeltijd ziet dan is er een serieuze kans dat hij de overstap gaat maken.

Chelsea staat op het punt om John Obi Mikel aan Galatasaray te verkopen terwijl de loopbaan van Frank Lampard zijn einde nadert. Dat speelt Van Ginkel in de kaart die geen basisplaats kan eisen maar wel hoopt op regelmatige speelminuten. Jose Mourinho zou Van Ginkel nu moeten overtuigen. Dat Chelsea veel werk van hem maakt streelt de Vitesse-middenvelder. Van Ginkel voelt er niets voor om direct weer te worden verhuurd.

Over de financiële voorwaarden in Londen is nog niet gesproken tussen Van Ginkel, zijn vertegenwoordigers van Sportpromotion en Chelsea. Dat moet echter geen enkel probleem zijn voor de Engelse topclub. Van Ginkel heeft in Arnhem nog een contract voor twee seizoenen en zou circa 8 tot 9 miljoen euro moeten kosten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!