Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Celtic aast op Virgil van Dijk


17 juni 2013 - Virgil van Dijk lijkt de Eredivisie te gaan verlaten. De Schotse topclub Celtic heeft al twee keer een bod bij FC Groningen voor de verdediger neergelegd en is van plan snel terug te keren met een derde aanbieding. Dat meldt Voetbal International.

De 21-jarige Van Dijk maakte het afgelopen seizoen een sterke indruk bij FC Groningen. De Nederlandse topclub hebben Van Dijk tot dusver links laten liggen. Zo ziet Ajax niet in Van Dijk maar Mike van der Hoorn (FC Utrecht) de vervanger van Alderweireld. PSV voelt meer voor de komst van Jeffrey Bruma. Mocht die onhaalbaar blijken dan krijgt Van der Hoorn de voorkeur boven Van Dijk.

Virgil van Dijk heeft in Groningen nog een contract tot de zomer van 2015 en zou 4 tot 5 miljoen euro moeten kosten. Directeur Hans Nijland wil de belangstelling van Celtic niet bevestigen maar geeft tegenover Voetbal International wel aan dat er iets aan de hand is. 'Een buitenlandse club. De biedingen en onze wensen komen vooralsnog niet overeen. Wij willen Virgil graag behouden maar we snappen zijn ambities. Het is een spannende periode.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!