Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Toivonen gaat verhaal Norwich City aanhoren


17 juni 2013 - Ola Toivonen gaat binnenkort op gesprek bij Norwich City. De Zweeds international van PSV is benieuwd naar de plannen van The Canaries. Hiervoor onderbreekt de blonde middenvelder zelfs zijn vakantie.

PSV en Norwich City zouden het al eens zijn geworden over een transfersom van 5,7 miljoen euro. Nu is het aan de 26-jarige Toivonen om al dan niet op het voorstel in te gaan. Eerder gaf Toivonen nog aan rustig af te wachten en niet in te gaan op het eerste de beste voorstel.

Toivonen tegenover Voetbal International: 'Maar het kan nooit kwaad om te luisteren. Norwich City staat ook niet op het lijstje van droomclubs. De Zweed vervolgt: 'Het is Premier League, dat is een geweldige competitie. Ik ga praten en dan zullen we zien wat er uitkomt.'

Ola Toivonen heeft in Eindhoven nog een contract tot volgend jaar zomer. Toivonen kan bijtekenen of moet anders vertrekken. Gebeurt dat niet dan kan Toivonen aansluiten bij Jong PSV. Norwich City contracteerde eerder Ricky van Wolfswinkel (Sporting Lissabon).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!