Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jeremain Lens vliegt snel naar Kiev


17 juni 2013 - Jeremain Lens sprak meerdere malen de ambitie uit om komend seizoen in Engeland of Duitsland te gaan spelen. Toch heeft het er sinds enkele dagen veel weg van dat Dinamo Kiev zijn volgende club gaat worden. De buitenspeler vliegt deze week naar de hoofdstad van Oekraine.

'Ik ga vandaag nog of anders morgen naar Kiev, onder voorbehoud van een persoonlijk akkoord', aldus Lens in gesprek met Voetbal International. 'Mijn zaakwaarnemer is in onderhandeling. Het ziet er goed uit, maar ik ga er alleen heen als we een akkoord hebben. Als het me bevalt wat ik daar zie, dan kan het snel gaan. Ik sluit niet uit dat we het dan direct afronden.'

PSV en Dinamo Kiev zijn het al eens over een transfersom van 8 a 9 miljoen euro. De 25-jarige aanvaller speelde drie seizoenen voor PSV, daarvoor was hij actief bij AZ. Lens heeft in Eindhoven nog een contract voor twee seizoenen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!