Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Transfer Malki is aanstaande


18 juni 2013 - Sanharib Malki is weer een stap dichter bij een overgang naar het Turkse Kasimpasa gekomen. Roda JC-directeur Marcel van den Bunder verwacht in Dagblad De Limburger snel duidelijkheid.

"We zijn in een vergevorderd stadium”, aldus algemeen directeur Marcel van den Bunder in Dagblad De Limburger. Het is onbekend wat voor een bedrag er bij de transfer is gemoeid. "Maar we zijn nu op een punt dat we allebei tevreden zijn." Volgens diverse bronnen zou het gaan om circa 1 miljoen euro.

De verwachting is dat de Syrische aanvaller met Turks paspoort op korte termijn een contract bij Kasimpasa zal tekenen. Malki kroonde zich de afgelopen twee seizoenen tot clubtopscorer van Roda JC.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!