Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Dijk ziet Celtic helemaal zitten


18 juni 2013 - Virgil van Dijk ziet een transfer naar de Schotse grootmacht Celtic helemaal zitten. Gisteren werd duidelijk dat de kampioen van Schotland al twee keer een bod bij FC Groningen op Van Dijk had neergelegd en de verwachting was dat ze snel terug zouden keren.

"Celtic is een fantastische club en een stap omhoog voor mij", aldus de 21-jarige verdediger in De Telegraaf. "Ik moet nu afwachten tot de clubs eruit zijn." Tot dusver wilden alle betrokken partijen alleen maar stellen dat er een buitenlandse club in het spel was voor Van Dijk. De geruchten waren toen al dat Celtic in de markt was. Van Dijk bevestigt dat nu.

De verwachting is dat Van Dijk een bedrag van tussen de 3 en 5 miljoen euro zal opleveren. Het is de tweede uitgaande transfer die FC Groningen een leuke transfersom oplevert. Eerder kwam FC Groningen tot een vergelijk met Aston Villa over Leandro Bacuna.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!