Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Ajax en Benfica azen op Jozefzoon


18 juni 2013 - Florian Jozefzoon lijkt een transfer te hebben verdiend. De buitenspeler speelde een goed seizoen bij RKC Waalwijk en kwam ook op het Europees Kampioenschap voor spelers onder 21 jaar in actie.

Eerder werd al duidelijk dat FC Twente een oogje had op de speler. Volgens het Algemeen Dagblad hebben ook Ajax en het Portugese Benfica de aanvaller op hun verlanglijstje. Jozefzoon, opgeleid door Ajax, wil tegenover het Algemeen Dagblad niet ingaan op namen. 'Maar ik wil graag hogerop. Ik heb bij RKC een goed seizoen gedraaid en dat ik in Israël speeltijd kreeg, is geweldig. Nu is het afwachten wat er gaat gebeuren.'

Jozefzoon heeft bij RKC Waalwijk nog een contract tot de zomer van 2014, de club heeft nog wel een optie voor nog een derde jaar. Het afgelopen seizoen scoorde Jozefzoon in dienst van RKC Waalwijk zeven keer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!