Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dortmund heeft beste papieren voor Eriksen


18 juni 2013 - De toekomst van Christian Eriksen ligt volgens Duitse media vrijwel zeker in Duitsland om specifieker te zijn in Dortmund bij Borussia. Volgens het Algemeen Dagblad is nu echter AS Monaco bereid om te gaan strijden om de handtekening van Eriksen.

Volgens Duitse media is de komst van Eriksen naar Dortmund nagenoeg een uitgemaakte zaak. Niet Kevin de Bruyne, die gehuurd zou moeten worden van Chelsea, maar Eriksen is topkandidaat om de naar Bayern Munchen vertrokken Mario Gotze te vervangen. Eriksen die in Amsterdam nog een contract voor een seizoen heeft zou maar liefst 15 miljoen euro moeten kosten. Ajax wil tevens meedelen in een toekomstige transfer.

Eerder werden ook de Engelse clubs Liverpool en Everton in verband met Eriksen gebracht. Die belangstelling zou redelijk zijn bekoeld mede omdat beide clubs niet bereid zouden zijn een dergelijk bedrag op tafel te leggen voor een speler met nog maar een contract van een jaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!