Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jeremain Lens definitief naar Kiev


18 juni 2013 - Jeremain Lens maakt definitief de overstap van PSV naar Dinamo Kiev. De nummer drie van het afgelopen seizoen in Oekraine betaalt voor de international maar liefst negen miljoen euro. Het bedrag kan op basis van prestaties nog oplopen tot tien miljoen euro.

Lens had in Eindhoven nog een tweejarig contract en kwam in de zomer van 2010 over van AZ. De buitenspeler had deze zomer zijn zinnen gezet op een transfer naar de Premier League of Bundesliga. Ook hij had niet kunnen vermoeden dat er een zeer lucratief contract in Kiev klaar lag. Voor Lens was er een vierjarig contract dat hem jaarlijks twee miljoen euro netto bezorgd.

Ook PSV is content met de uitkomst. "Jeremain gaat een financieel zeer aantrekkelijke transfer maken, voor de club en voor hem is dit prima", zegt technisch directeur Marcel Brands op de website van PSV. "Hij wilde graag deze stap zetten. Ik wens hem alle goeds bij zijn nieuwe club."

PSV is van plan razendsnel over te schakelen naar Adam Meher. De club heeft nu de financiele middelen en hoopt daarmee concurrent Ajax te slim af te zijn. Als vervanger van Lens had PSV de op dit moment geblesseerde Luciano Narsingh al in de gelederen. Ook jongeling Depay kan diens rol invullen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!