Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lens: 'Dynamo Kiev is echt een topploeg'


18 juni 2013 - De grootste Nederlandse transfer van deze transferperiode is zonder twijfel die van Jeremain Lens. Voor minimaal negen miljoen euro maakt de international de verrassende overstap van PSV naar Dinamo Kiev.

Lens op de website van zijn management Sports Entertainment Group: "Mijn doel was om in de Premier League of de Bundesliga actief te zijn. Maar de mensen van Dynamo bleven aandringen op een gesprek. Vanuit dat gesprek draaide mijn gevoel al wat bij, maar ik had nog steeds niet de overtuiging dat dit dé stap zou worden. Vervolgens ben ik in Kiev gaan kijken."

De buitenspeler vervolgt: "De stad, de faciliteiten van de club, de technische staf, het stadion dat plaats biedt aan 70.000 mensen, allemaal zaken die mijn beeldvorming weer veranderden. Afgelopen seizoen is Feyenoord door Dynamo Kiev uitgeschakeld, heb ik zelf met PSV twee keer van Dnjepr Dnjepropetrovsk verloren en spelen clubs als FC Metalist Kharkiv en Shakhtar Donetsk jaarlijks een serieuze rol in Europees verband. Dynamo Kiev is echt een topploeg waar de mogelijkheden ongekend zijn."

"In de Premier League was concrete interesse van middenmoters, maar die kunnen niet tippen aan de financiële en sportieve mogelijkheden die Dinamo biedt. Die afweging heb ik moeten maken. Niet om de prijzen spelen in een schitterende competitie of bij een topclub spelen in een minder sterke, maar aantoonbaar sterkere competitie dan de eredivisie. Ik kwam tot de conclusie dat dit voor mij op dit moment de juiste stap in mijn carrière is."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!