Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Heerenveen weer in de markt voor Wildschut'


18 juni 2013 - SC Heerenveen maakt ook deze transferperiode werk van Yanic Wildschut. Vorig jaar rond deze tijd klopten de Friezen al aan voor de buitenspeler van VVV Venlo. Toen kon Wildschut terug kijken op een goed seizoen en ketste het af op de vraagprijs.

Nu een jaar later kent Wildschut de keerzijde. Was hij vorig jaar nog de gevierde man, dit jaar was hij bij VVV Venlo niet altijd zeker van een basisplaats. En nog erger, VVV Venlo degradeerde naar de Jupiler League. SC Heerenveen hoopt daar nu van te profiteren en tegelijkertijd Wildschut te behouden voor de Eredivisie.

De 21-jarige Wildschut, die door zijn zwakke seizoen ook het Europees Kampioenschap voor spelers onder 21 jaar met Jong Oranje misliep, heeft in Venlo nog een contract voor een jaar. Zaakwaarnemer Johan Wins tegenover Elf Voetbal: "Maar officieel is er nog niets. sc Heerenveen heeft zich gemeld. We hebben hen doorverwezen naar VVV-Venlo. Ze moeten er eerst met de club uitkomen. Dan pas komen wij in beeld. Ook NAC Breda heeft zijdelings contact opgenomen. Maar verder geen enkele club."

Oussama Tannane vertrekt in ieder geval bij SC Heerenveen. De Friezen hadden een optie om het aflopende contract te verlengen maar hebben besloten dat niet te doen. Tannane speelde eerder al in de jeugdopleidingen van Ajax, FC Utrecht en PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!