Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC en Kasimpasa eens over Malki


19 juni 2013 - Roda JC en Kasimpasa zijn het eens geworden over de transfersom van Sanharib Malki. De Syrische aanvaller lijkt zodoende Ryan Donk en Ryan Babel snel naar de ambitieuze Turken te volgen.

"Wij hebben een akkoord bereikt met Kasimpasa", zegt algemeen directeur Marcel van den Bunder vandaag in De Telegraaf. "Er moet nog wat papierwerk heen en weer, maar dat zal geen problemen opleveren." Malki bereikte eerder zelf al op hoofdlijnen een akkoord over diens persoonlijke voorwaarden. De aanvaller, die ook beschikt over een Turks paspoort, is al in Istanbul om de transfer snel te kunnen afronden.

Van den Bunder hinkt nog op twee gedachten: "Zakelijk is dit een goede deal voor Roda JC, want het contract van Malki liep nog maar één jaar door en hij wilde niet verlengen. Aan de andere kant raken we natuurlijk wel een belangrijke speler kwijt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!