Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC zoekt naar ervaren centrale verdediger


19 juni 2013 - RKC Waalwijk is druk op zoek naar een centrale verdediger. Bij voorkeur moet dit een ervaren man zijn. Volgens De Telegraaf zijn voor deze positie Kew Jaliens, Marcel Seip en Serginho Greene in beeld. De afgelopen weken vertrokken er juist alleen maar verdedigers uit Waalwijk.


Seip is de enige speler die zonder club zit. Het aflopende contract bij VVV Venlo werd niet verlengd maar het verschil tussen vraag en aanbod is nog bijzonder groot. Bij Jaliens en Greene is er een andere uitdaging, beide hebben nog doorlopende contracten bij respectievelijk Wisla Krakow en AEK Larnaca. Een speler zou dus mogelijk worden gehuurd.

RKC Waalwijk zag de afgelopen weken maar liefst drie spelers vertrekken. Het gaat om Henrico Drost (NAC Breda), Ard van Peppen en Guy Ramos (beide Roda JC). Naast de komst van een ervaren centrale verdediger moet men door de terugkeer van Zoet ook op zoek naar een doelman. Hiervoor zijn Khalid Sinouh (NEC), Eloy Room (Vitesse) en Nick Marsman (Go Ahead Eagles) in beeld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!