Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV hoopt op snelle komst Maher en Bruma


19 juni 2013 - Na het vertrek van Jeremain Lens (Dinamo Kiev) en mogelijk uitgaande transfers van spelers als Erik Pieters, Dries Mertens en Ola Toivonen zit PSV zelf ook niet stil. Adam Maher en Jeffrey Bruma moeten de selectie van de Eindhovenaren gaan versterken.

PSV heeft dinsdag na het afronden van de transfer van Lens direct contact opgenomen met Maher. "Marcel Brands (technisch manager van PSV, red.) heeft me telefonisch op de hoogte gesteld van de interesse", bevestigt technisch directeur Earnest Stewart van AZ in De Telegraaf. De vraagprijs van AZ zou circa 10 miljoen euro zijn. PSV denkt met 7 of 8 miljoen euro AZ te kunnen verleiden en tegelijkertijd Ajax te slim af te zijn.

Ondertussen wil PSV ook snel zaken doen met Chelsea voor Jeffrey Bruma. De 21-jarige verdediger zou zo'n 3,5 miljoen euro moeten kosten. Bruma wil komend seizoen koste wat kost aan spelen komen om zijn loopbaan niet te laten doodbloeden. In Eindhoven is veel vertrouwen in hem getuige een vierjarig contract.

PSV verdiende dinsdag al zo'n negen miljoen euro aan de transfer van Lens, dat bedrag kan nog verder oplopen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!