Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil Lex Immers niet kwijt


19 juni 2013 - Lex Immers werd het afgelopen seizoen door met name de media regelmatig bekritiseerd. Bij Feyenoord wil men Immers niet zo maar laten vertrekken. Cardiff City dat komend seizoen uitkomt in de Premier League zou zich graag met blonde Hagenaar willen versterken.

De aanvallende middenvelder is in principe niet te koop. Technisch directeur Martin van Geel stelt dat Cardiff City zich nog niet officieel heeft gemeld en die poging ook niet hoeft te wagen. Van Geel tegenover Voetbal International: "Lex Immers is in principe niet te koop. Hij is cruciaal in onze manier van spelen. Hetzelfde geldt voor Graziano Pellè. Deze spelers willen we houden en anders wordt er zwaar onderhandeld, dat is het voordeel van langlopende contracten in plaats van korte of huurconstructies."

Dirk Kuyt flirtte onlangs in Turkse media nog met Feyenoord, hij zou er graag nadat hij bij Fenerbahce klaar is naar terug willen keren. Van Geel: "De deur voor Dirk staat altijd open. Toen hij voor Fenerbahçe koos, hebben we zijn keuze gerespecteerd, maar het is duidelijk dat deze club voor altijd een band heeft met Dirk. Alleen moet hij zelf willen en dan nog wel een leeftijd hebben dat hij nog van waarde kan zijn voor Feyenoord."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!