Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Uche Nwofor wil VVV Venlo verlaten


19 juni 2013 - Uche Nwofor voelt er weinig voor om met VVV Venlo in de Jupiler League te spelen. De Nigeriaanse aanvaller zinspeelt dan ook op een vertrek uit Limburg. Volgens diens zaakwaarnemer is er belangstelling uit Engeland en Rusland.

De 21-jarige Nwofor heeft in Venlo nog een contract tot de zomer van 2015. Zaakwaarnemer Tony Harris tegenover Voetbal International: "Uche gaat niet in de Jupiler League spelen. Het plan was altijd al om na twee jaar de volgende stap te zetten en daar is niks aan veranderd. Er is serieuze interesse van clubs op het hoogste niveau in Engeland en Rusland."

VVV Venlo deed eerder succesvol zaken met CKSA Moskou in de transfers van Keisuke Honda en Nwofor's landgenoot Ahmed Musa. Een mogelijke overgang naar CSKA is in dat perspectief dan ook niet zo raar. Harris wil niet in gaan op namen: "Maar gezien het succes van zijn landgenoot Musa is het niet zo moeilijk om de interesse vanuit Rusland te begrijpen."

Harris vervolgt: "En de Engelse clubs die het talent van Uche onderkennen zijn ook geen kleine jongens. Gevestigde namen, geen pas gepromoveerde clubs. Maar Uche zou een tussenstap in de Eredivisie ook zien zitten. Hij is nog niet klaar hier. Met betere spelers om zich heen en een betere aanvoer denkt hij topscorer van Nederland te kunnen worden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!