Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Napoli maakt werk van Dries Mertens


19 juni 2013 - De kans wordt met de dag groter dat PSV na Jeremain Lens ook Dries Mertens kwijt raakt. Napoli heeft zich nog niet officieel bij PSV gemeld maar Mertens kreeg van de Eindhovenaren al wel toestemming om te praten.

Het management van Mertens kreeg te horen dat de Belgisch international voor 9 miljoen euro PSV kan verlaten. Dat bedrag maakte Napoli niet zenuwachtig en juristen van die Italiaanse club zijn dan ook met het management van Mertens in gesprek over de contractvoorwaarden. Napoli en Mertens bereikten nog geen akkoord. 'Maar het ziet er allemaal goed uit', zegt zaakwaarnemer SÝren Lerby tegenover Voetbal International. 'Een dezer dagen, in het weekend of net daarna verwacht ik dat alle puntjes op de i staan.'

Dries Mertens heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2015. Eerder gaf de aanvaller, die in 2010 door PSV van FC Utrecht werd overgenomen, nog aan graag nog een seizoen in Eindhoven te willen blijven. De uitdaging bij de nummer 2 van ItaliŽ lijkt echter te interessant om te laten schieten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!