Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax meldt zich af bij Maher


20 juni 2013 - Ajax heeft niet langer belangstelling in Adam Maher. De Amsterdammers hebben dat keurig telefonisch aan Maher, diens management maar ook aan AZ laten weten. Een en ander lijkt te maken te hebben met het aanblijven van Siem de Jong.

"Ik heb Adam en zijn zaakwaarnemer Sigi Lens gebeld, dat wij andere keuzes maken. Daarnaast heb ik AZ gezegd dat we geen interesse meer hebben", zegt directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax in De Telegraaf. PSV zit nu in een poleposition om Maher naar Eindhoven te halen. De club beschikt over transfermiljoenen door het vertrek van Jeremain Lens naar Dinamo Kiev en de aanstaande overgang van Dries Mertens naar Napoli.

Adam Maher stond in de belangstelling van een groot aantal buitenlandse clubs. De voorkeur van Maher ging echter uit naar een langer verblijf in de Eredivisie. PSV gaat hem deze kans nu bieden. Ajax wil op haar beurt de selectie nu uitbreiden met het goedkopere alternatief Lerin Duarte van Heracles Almelo.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!