Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mertens morgen of zaterdag al gepresenteerd


20 juni 2013 - Dries Mertens staat aan de vooravond van een mooie transfer naar Napoli. In de Golf van Napels ligt voor de Belgisch international een vijfjarig contract klaar terwijl ook beide clubs het eens zijn geworden over een transfersom van naar verluidt 9,5 miljoen euro.

"Napoli en PSV zijn zo goed als akkoord", bevestigt Mertens' zaakwaarnemer Sören Lerby in De Telegraaf. "En Dries is zelf voor 99 procent rond over een contract voor vijf jaar." De 26-jarige Mertens moet de eerste grote aankoop van Napoli-coach Rafael Benitez gaan worden. Morgen of anders zaterdag zou Mertens al aan de pers moeten worden gepresenteerd.

Lerby vervolgt: "De onderhandelingen zijn vanaf het eerste moment in een heel prettige sfeer verlopen. Het is daarna vlot gegaan." Opvallend is dat de eerste afspraak van Lerby met Napoli niet in Napels maar in Milaan was. Doel was om geen slapende honden wakker te maken. Napoli eindigde het afgelopen seizoen als tweede in de Serie A en komt daarmee komend seizoen ook uit in de Champions League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!