Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nacer Chadli wacht interesse af


20 juni 2013 - Nacer Chadli had al miljonair kunnen zijn wanneer hij zijn handtekening had gezet onder een meerjarig contract bij Shakter Donetsk. De Belgisch international van FC Twente wacht echter met geduld op andere clubs.

Zaakwaarnemer Daniel Evrard in De Telegraaf: "Het is moeilijk voor hem om al zo vroeg in de periode te kiezen voor de Oekraïne, als iedereen in zijn omgeving hem komend seizoen op zaterdag in de tv-uitzendingen wil zien van de Premier League, een competitie waar hij zelf ook heel graag naartoe wil."

"Het is niet gemakkelijk voor een jonge speler om de juiste beslissing te nemen. Financieel was Shakhtar natuurlijk heel aantrekkelijk en dan is het lastig om geduldig te blijven. Maar Chadli is koel bloedig en wil zich niet op laten jagen. Het liefst begint hij natuurlijk direct bij zijn nieuwe club aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar ik sluit niet uit dat hij begin juli gewoon bij FC Twente begint met trainen. De Engelse clubs komen vaak pas laat."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!