Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kasimpasa legt Babel en Malki vast


20 juni 2013 - Kasimpasa heeft vandaag de komst van Ryan Babel (Ajax) afgerond. Ook Sanharib Malki (Roda JC) maakt de overstap naar Turkije. Eerst wist de club van trainer Shota Arveladze al Ryan Donk los te weken bij Club Brugge.

De 26-jarige Babel kon transfervrij de overstap maken naar Turkije. Bij Kasimpasa lag er naast een lucratief driejarig contract ook een som aantrekkelijk tekengeld voor hem klaar. Babel kocht zich vorig jaar zomer vrij bij Hoffenheim en hoopte zich bij Ajax weer in de kijker van de Europese top te spelen. Door blessures kwam Babel echter weinig in actie en verlaat hij Ajax via de achterdeur om naar Kasimpasa te vertrekken.

Ook voor Sanharib Malki lag er een driejarig contract klaar. De Syrische aanvaller had nog een doorlopend contract bij Roda JC dat voor circa 1 miljoen euro werd afgekocht. De afgelopen twee seizoenen kroonde Malki zich in Limburg tot clubtopscorer. Roda JC op de eigen website: 'Roda JC Kerkrade dankt Sanharib Malki voor zijn tomeloze inzet voor Roda JC Kerkrade en wenst hem veel succes bij zijn nieuwe club.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!