Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Duplan blijft FC Utrecht toch trouw


20 juni 2013 - Edouard Duplan blijft dan toch trouw aan FC Utrecht. Aanvankelijk gaf de Fransman te kennen dat hij zijn aflopende verbintenis niet zou verlengen. Hij sprak ondertussen al met NAC Breda en ADO Den Haag. Vandaag werd bekend dat Duplan een nieuw tweejarig contract heeft getekend.

"Wij zijn erg blij dat Edouard alsnog voor FC Utrecht heeft gekozen", zegt algemeen directeur Wilco van Schaik op de website van FC Utrecht. "Zijn aangekondigde vertrek was een verlies voor onze selectie. Dat Edouard op basis van zijn gevoel besluit om nog twee jaar bij ons te blijven, zegt iets over het mens Edouard Duplan en zijn hart voor onze club. Menigeen zou een keuze voor het geld hebben gemaakt, hij doet dit op basis van zijn gevoel dat hij nog niet klaar is in Utrecht. Dat komt niet vaak voor in het voetbal en daar mogen de club en vooral ook de supporters trots op zijn. Zij zijn tenslotte één van de redenen waarom hij niet wil vertrekken. Eigenlijk is dit dus onze eerste nieuwe aankoop!"

Ook Duplan is in zijn nopjes: "Mijn gevoel zei me dat het niet goed was om nu al bij FC Utrecht te vertrekken. Ik wilde eigenlijk een nieuwe uitdaging aangaan, maar mijn gevoel zegt me om hier te blijven. Het gaat goed met de club en ik heb het hier naar mijn zin. Bovendien spelen we dit jaar in de Europa League. Toen ik er nog eens over nadacht, heb ik besloten om te blijven. Ik kon naar ploegen in Frankrijk, Australië en Engeland, maar ik wil hier blijven en belangrijk zijn. Bovendien heeft mijn vriendin een interessante baan gekregen in Nederland. Dat hielp bij mijn keuze, maar mijn gevoel bij de club is de belangrijkste reden. Het publiek heeft mij de afgelopen jaren veel gegeven en ik wil dat niet missen. Ik heb erg veel zin om aan het nieuwe seizoen te beginnen. Ik kijk nu al uit naar het weerzien met de supporters op de Open Dag volgende week zondag."

FC Utrecht maakte ook bekend het contract met Adam Sarota te hebben verlengd. Momenteel is de Australier herstellende van een zware knieblessure. Sarota lag nog tot 2015 onder contract, dat is nu 2015 geworden. "Wij wilden Adam de rust geven om aan zijn herstel te kunnen werken", zegt algemeen directeur Wilco van Schaik op FCUtrecht.nl. "Door nu al het contract te verlengen, kan hij zich volledig richten op zijn revalidatie. Het vastleggen van een basisspeler als Sarota is een sportieve investering van de club."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!