Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bosz deelt dezelfde ambities als Vitesse


20 juni 2013 - Vitesse stelde vandaag Peter Bosz en diens assistent Hendrie Kruzen officieel voor aan de pers. De coaches moeten met Vitesse een nieuwe stap zetten richting de Nederlandse top. Beide hebben zin in deze uitdaging.

“Ik ben blij dat ik hier vandaag achter deze tafel zit", stelde Bosz tegenover Vitesse.nl. "Ben er trots op dat Vitesse mij heeft gevraagd om hier trainer te worden. Het is een club met ambities. En ik ben een trainer met ambities. Ik heb een hekel aan verliezen en wil elke wedstrijd winnen. Als je eerlijk bent is de kans hier groter dan bij Heracles."

Bosz vervolgt: "Ik heb er ontzettend veel zin in. Het liefst gaan we nu direct het veld op. Dat is als trainer toch altijd het fijnst." Assistent-trainer Krüzen vulde aan: "Ik heb nu al weer zin in morgen. Het doet voor mij wel pijn om Heracles te verlaten. Maar ik heb altijd aangegeven graag een stap hogerop te willen. Ik ben ook erg blij dat ik hier zit."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!