Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Dijk kijkt uit naar Champions League


21 juni 2013 - Virgil van Dijk rondde gisteren zin transfer naar Celtic af. Bij de Schots kampioen zal hij komend seizoen in de Champions League spelen. Vandaag wordt de 21-jarige verdediger door Celtic gepresenteerd.

'Het is geweldig om hier in Schotland te zijn. Celtic is een enorme club', zegt Van Dijk in De Telegraaf. 'Bepalend voor mijn keuze is geweest dat Celtic uitkomt in de Champions League. De passie bij de fans is enorm'. Op mijn netvlies staat nog de wedstrijd die Celtic dit seizoen speelde tegen Barcelona. Het was een geweldig duel en ik zat thuis aan buis gekluisterd. De sfeer zal ik niet gauw vergeten.'

Celtic heeft goede ervaring met Nederlandse spelers. Eerder verdedigden onder andere Pierre van Hooijdonk, Regi Blinker en Jan Vennegoor of Hesselink de groen-witte clubkleuren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!