Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mertens weer stap dichterbij transfer


22 juni 2013 - Dries Mertens reist vandaag naar de Italiaanse hoofdstad Rome maar ook naar Napels om weer een grote stap richting een transfer naar Napoli te zetten.

Vanuit zijn vakantieadres in Zuid-Frankrijk zal de Belgisch international eerst naar Rome afreizen. Daar zal de buitenspeler van PSV overleggen met zijn management om vervolgens door te reizen naar Napels waar de medische testen wachten. Mogelijk dat Mertens morgen al als de eerste grote aankoop van trainer Rafael Benitez zal worden gepresenteerd.

PSV houdt nog een slag om de arm als het gaat om de transfer van circa 9,5 miljoen euro. 'Wij willen een keiharde bankgarantie van Napoli', zegt technisch manager Marcel Brands vandaag in AD Sportwereld. De afgelopen jaren bleken Italiaanse ploegen niet de beste betalers te zijn. Voor de 26-jarige Mertens ligt in de Baai van Napels een vijfjarig contract klaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!