Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Duitse promovendus lonkt naar Chery


22 juni 2013 - Tjaronn Chery lijkt ADO Den Haag deze zomer te gaan verlaten voor een buitenlands avontuur. De Duitse promovendus Eintracht Braunschweig heeft de onderhandelingen over een transfer geopend.

De 25-jarige Chery in De Telegraaf: "Ik wacht op een overeenkomst tussen de clubs. Samen met de Premier League is de Bundesliga de mooiste competitie van Europa. Daar ligt een grote uitdaging voor mij. Komen de clubs er niet uit, dan speel ik het laatste seizoen van mijn contract met alle liefde bij ADO."

Volgens De Telegraaf heeft Chery zelf al een akkoord bereikt over zijn persoonlijke voorwaarden en is het nu aan beide clubs om er uit te komen. Naar verwachting zal het gaan om een transfersom van circa 800.000 euro. De Duitse promovendus heeft ook belangstelling in spits Mike van Duinen maar daarvoor zal het dieper in de geldbuidel moeten tasten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!