Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse en FC Twente azen op Leerdam


22 juni 2013 - Kelvin Leerdam weet nog altijd niet waar zijn toekomst ligt. Mogelijk komt daar snel verandering in. Zowel Vitesse als FC Twente hebben namelijk belangstelling in de transfervrije jeugdinternational.

De kersverse trainer van Vitesse, Peter Bosz, heeft bij eigenaar Merab Jordania aangedrongen op de komst van Kelvin Leerdam. Eerder leek de transfer van Leerdam al in kannen en kruiken maar buiten een mondeling akkoord werd er nooit iets op papier gezet. Het was voor Fred Rutten een van de aanleidingen om in Arnhem op te stappen. De 22-jarige Leerdam is zowel inzetbaar als rechtsback maar ook op het middenveld.

Naast Vitesse heeft ook FC Twente belangstelling. De Tukkers zien Leerdam echter enkel als optie wanneer Roberto Rosales vertrekt. De rechtsback uit Venezuela hoopt FC Twente deze zomer te verlaten. Er zou al wat belangstelling op gang komen uit België. Opvallend is de interesse van FC Twente wel. Zo stelde voorzitter Joop Munsterman enkele maanden geleden: "Wij hebben geen belangstelling voor Leerdam. Laat ik dat nu voor eens en altijd duidelijk maken. Dat is nu niet, morgen niet en nooit niet."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!