Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen legt Van der Velden vast


23 juni 2013 - Nick van der Velden vervolgt zijn loopbaan bij FC Groningen. De 31-jarige middenvelder tekende bij de Groningers een tweejarig contract. Van der Velden maakt transfervrij de overstap naar de Euroborg.

Van der Velden had een aflopende verbintenis bij NEC. De middenvelder kreeg in de winterstop te horen dat zijn aflopende verbintenis niet zou worden verlengd. Mede door een sterke tweede seizoenshelft wilde NEC toch langer met hem door. Van der Velden kiest nu echter voor een overgang naar FC Groningen.

De middenvelder speelde eerder onadere andere voor FC Dordrecht en AZ. In het seizoen 2009 kende Van der Velden een topjaar met zowel de landstitel als de Johan Cruijff Schaal met AZ. Sinds 2011 was Van der Velden actief bij NEC. Van der Velden is de eerste aankoop van FC Groningen voor komend seizoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!