Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pastoor redelijk tevreden met selectie


23 juni 2013 - NEC was dit weekend een van clubs die de trainingen hebben hervat. Trainer Alex Pastoor is redelijk tevreden over de selectie waarmee hij de voorbereiding start. Zo verklaarde de oefenmeester aan Omroep Gelderland.

Pastoor tegenover Omroep Gelderland: "Ik heb vanochtend twaalf namen van het bord gehaald die deze zomer zijn vertrokken. En we kunnen ons Duits weer wat op gaan krikken, maar mijn talen spreek ik wel. Maar we zijn op zoek naar nog wat meer namen. We zijn vorig seizoen in mineur geëindigd. We moeten daarvan leren. We hebben heel goed gespeeld, maar zijn ook een aantal keren door de ondergrens gegaan. We zijn nu op zoek naar stabiliteit, dat is het kernwoord en één van de doelstellingen van de voorbereiding."

Afgaande op de rugnummerverdeling is NEC in ieder geval nog op zoek naar een nieuwe aanvalsleider, rugnummer 9 werd namelijk nog niet aan een huidige speler van de selectie toegewezen. NEC zag deze zomer onder andere Gabor Babos (NAC Breda), Remy Amieux (RKC Waalwijk) en Nick van der Velden (FC Groningen) vertrekken. Nieuwe namen zijn onder andere Alireza Jahanbakhsh (SC Damash), Dennis Genteaar (Almere City) en Tobias Haitz (Bayer Leverkusen).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!