Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Werder Bremen aast op Finnbogason


24 juni 2013 - Alfred Finnbogason lijkt SC Heerenveen al na een seizoen weer te verlaten. Werder Bremen is volgens De Telegraaf van plan om de IJslandse aanvaller naar de Bundesliga te halen.

Werder Bremen is al enige tijd op zoek naar een nieuwe aanvaller. Eerder was Matej Vydra van Udinese in beeld maar deze blijkt onhaalbaar. Hierdoor is Finnbogason nu de topkandidaat geworden. De IJslander scoorde het afgelopen seizoen maar liefst 24 keer in de Eredivisie en SC Heerenveen is bereid om daar op te cashen.

Volgens De Telegraaf is het overigens nog maar de vraag of Werder Bremen wel het juiste perspectief aan SC Heerenveen en Finnbogason kan bieden. De Noord-Duitse club is de afgelopen jaren zowel sportief als financieel ver weggezakt. SC Heerenveen denkt aan een transfersom van enkele miljoenen euro's.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!