Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen in de markt voor Botteghin


24 juni 2013 - Een gedeelte van de transfersom van circa 3 miljoen euro die FC Groningen van Celtic incasseerde voor Virgil van Dijk stroomt mogelijk door in de Nederlandse transfermarkt. FC Groningen wil namelijk Eric Botteghin van NAC Breda overnemen.

Volgens Omroep Brabant heeft NAC Breda inmiddels een eerste bod op de geboren Braziliaan ontvangen. Botteghin heeft in Breda nog een contract tot volgend jaar zomer. De Braziliaanse verdediger zou in zijn contract een gelimiteerde transfersom van 750.000 euro hebben staan. NAC Breda is bereid mee te werken aan een transfer om zo haar financiële huishouding beter op orde te krijgen.

Eerder werd FC Groningen al in verband gebracht met Aleksandar Pantic. De Servisch jeugdinternational komt momenteel in eigen land uit voor Rode Ster Belgrado. Het is ook niet uitgesloten dat FC Groningen zowel Botteghin en Pantic aantrekt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!