Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Falkenburg toch op weg naar Griekenland


24 juni 2013 - Erik Falkenburg lijkt dan toch op weg naar Griekenland. De overgang van de middenvelder leek te zijn afgeketst nadat AZ en Panathinaikos niet tot een vergelijk kwamen over de transfersom. Inmiddels zijn de Grieken echter teruggekeerd.

Falkenburg kon na zijn komst van Sparta Rotterdam in Alkmaar nooit uitgroeien tot een vaste waarde. De tweede seizoenshelft verhuurde AZ de speler aan NEC. In Alkmaar heeft Falkenburg nog een contract tot volgend jaar zomer. De verwachting is dat het vertrek van Falkenburg 'enkele tonnen' oplevert.

Overmorgen (woensdag) reist Falkenburg samen met zijn zaakwaarnemer Arnold Oosterveer naar Athene om te gaan praten over zijn persoonlijke voorwaarden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!