Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wuytens vertrekt definitief naar AZ


24 juni 2013 - Jan Wuytens mag zich nu officieel speler van AZ noemen. Na een geslaagde medische keuring werd de Belgische verdediger aan de media gepresenteerd. In Alkmaar zette Wuytens zijn handtekening onder een vierjarig contract.

De afgelopen jaren speelde Wuytens in het shirt van FC Utrecht. Daar liep zijn verbintenis afgelopen zomer af. Wuytens was toe aan een nieuwe uitdaging terwijl FC Utrecht hem op basis van zijn huidige contract niet langer kon behouden. Er was interesse van FC Twente en Club Brugge maar het verhaal van AZ maakte de meeste indruk.

Wuytens op de website van AZ: "Ik ben erg blij met deze stap in mijn carrière. AZ is een mooie club met leuke mensen. Samen met het team ga ik er alles aan doen om weer om Europees voetbal te spelen. Ik hoop niet alleen dat ik mezelf hier kan ontwikkelen, maar ook dat ik het team beter kan laten spelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!