Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen legt Wildschut en Eikrem vast


24 juni 2013 - Een dubbelslag voor SC Heerenveen op de transfermarkt. Vandaag kondigden de Friezen de komst van buitenspeler Yanic Wildschut (VVV Venlo) en middenvelder Magnus Wolff Eikrem (Molde FK) aan.

Afgelopen vrijdag kondigde SC Heerenveen de komst van Eikrem al aan. Snel werd dat artikel echter weer verwijderd. Vandaag was er dan toch goed nieuws omtrent zijn komst. Eikrem speelde vorig seizoen al met Modle tegen SC Heerenveen in de Europa League. Met Jong Noorwegen reikte hij tot de halve finale tijdens het Europees Kampioenschap voor spelers onder 21 jaar.

"Magnus is een zeer talentvolle middenvelder, die allround is en een goede pass en traptechniek bezit", zegt technisch directeur Johan Hansma op de website van de Friezen. "We volgden Magnus al een tijdje en er was dus ook serieuze interesse uit de Bundesliga voor hem. Daarom zijn we er zeer trots op dat hij voor ons kiest." Eikrem speelde op jonge leeftijd al twee jaar in de jeugd van Manchester United en hoopt via Molde en nu SC Heerenveen ooit weer in Engeland terug te keren.

Yanic Wildschut tekende in Friesland een contract drie drie seizoenen met een optie voor nog twee jaar. "We hebben met Yanic een sterke en snelle aanvaller gehaald. Vorig jaar stond hij ook al bij ons in de belangstelling, maar toen ketste de transfer af. We zijn blij dat we er nu wel in geslaagd zijn om hem vast leggen. Hij heeft vorig jaar een moeilijk seizoen gehad met VVV, maar hij is nog steeds een jonge speler met veel potentie. Yanic is een vleugelaanvaller die zowel links als rechts goed uit de voeten kan met snelheid, kracht, assist en scorend vermogen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!