Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook jonge Duitser naar Ajax


24 juni 2013 - Ajax heeft zich opnieuw versterkt met een jonge aanvaller. Eerder vandaag werd bekend dat Sam Hendriks (18) over komt van De Graafschap. Ajax meldt nu ook de komst van de Duitse jeugdinternational Marvin Honer (19).

De aanvaller verlaat Arminia Bielefeld uit eigen land om aan te sluiten bij Ajax. In Amsterdam lag voor de aanvaller een tweejarig contract klaar. Höner is twee benig en liep vorig jaar al een keer stage bij de Ajax jeugd. Daar maakte hij indruk tijdens Copa Amsterdam.

Höner kijkt uit naar zijn tijd bij Ajax: "Prachtig om zulke grote namen uit het internationale voetbal te ontmoeten. Ik kijk ernaar uit om bij Ajax te beginnen. Ik heb komend seizoen twee doelen: doelpunten maken en Nederlands leren."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!