Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV bevestigt transfer Dries Mertens


24 juni 2013 - Dries Mertens vertrekt definitief bij PSV. De Belgisch international verlaat PSV voor de nummer twee van de Serie A, Napoli. In de Baai van Napels lag voor de 26-jarige Mertens een vijfjarig contract klaar.

PSV zou een bedrag van circa 9 miljoen euro ontvangen wat in twee termijnen zal worden betaald. De transfersom kan nog 1 miljoen euro hoger opvallen op basis van prestaties van Mertens en Napoli. "Ik heb gemengde gevoelens", zegt technisch manager Marcel Brands van PSV op de eigen website. "We verliezen een uitstekende speler met een hoog rendement. Maar daar staat een mooi bedrag voor PSV tegenover. We gunnen hem deze stap naar een prachtige topclub in Italië."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!