Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC heeft Hongaarse keeper op proef


25 juni 2013 - RKC Waalwijk krijgt komend seizoen mogelijk een Hongaarse doelman. Op advies van Martin Jol geeft de club Csaba Somogyi de kans zich te bewijzen, zo meldt het Brabants Dagblad. RKC Waalwijk is op zoek naar een nieuwe keeper nadat het Jeroen Zoet de afgelopen twee seizoenen huurde.

De 28-jarige Somogyi stond de afgelopen twee seizoenen onder contract bij Fulham. Zijn aflopende verbintenis werd deze zomer niet verlengd waardoor hij transfervrij de overstap naar andere clubs kan maken. Somogyi speelde nooit in het eerste elftal van Fulham maar werd voornamelijk verhuurd aan clubs uit lagere competities. De doelman is tot zaterdag op proef in Waalwijk.

Eerder werd RKC Waalwijk al in verband gebracht met Elroy Room van Vitesse. Room voelt er wel iets voor om Vitesse (tijdelijk) te verlaten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!