Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ richt vizier weer op top vijf


25 juni 2013 - Gertjan Verbeek hervatte vandaag met AZ de trainingen. AZ eindigde het afgelopen seizoen teleurstellend op een tiende plaats in de Eredivisie, wel werd er beslag gelegd op de KNVB Beker. Voor komend seizoen is het vizier weer op de top vijf gericht.

"We hebben op de spelersmarkt zeker goede zaken gedaan op het gebied van fysieke kracht, lengte en routine", aldus de vijftigjarige Verbeek op de website van AZ. "Het middenveld en de verdediging zijn versterkt en we hebben met Eli Babalj een sterke spits gehaald. Deze selectie is wel in balans. We hebben vorig jaar gebruikt om door te selecteren. Daardoor was het een wisselvallig seizoen. De selectie was niet in balans. Incidenteel was het best aardig, maar over het algemeen was het teleurstellend."

Verbeek vervolgt: "Vorig seizoen informeerden we al naar Jeffrey Gouweleeuw en Nemanja Gudelj, maar die waren toen niet haalbaar. Nu wel. We hebben vorig seizoen niet in paniek allerlei aankopen gedaan. Daardoor hebben we nu iets te besteden. De spelers die we wilden, hebben we alsnog gehaald. Nu moet het in de praktijk nog in elkaar passen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!