Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV legt Jeffrey Bruma vast


26 juni 2013 - Jeffrey Bruma staat de komende seizoenen onder contract bij PSV. In Eindhoven hoopt Bruma een vaste waarde te worden en weer in beeld te komen bij het Nederlands Elftal. PSV en Chelsea hebben het nieuws nog niet officieel bevestigd.

Volgens het Eindhovens Dagblad komt Jeffrey Bruma komend weekend naar Eindhoven om zijn contract te tekenen. Chelsea en PSV hebben een principe-akkoord bereikt. Het zou gaan om een transfersom van 3 miljoen euro en Chelsea krijgt de mogelijkheid om Bruma in de toekomst terug te halen.

De 21-jarige Bruma werd de afgelopen twee seizoenen door Chelsea verhuurd aan Hamburger SV. Met name het tweede seizoen in Duitsland, afgelopen jaar, was geen succes. Bruma had geen vaste basisplaats en werd uiteindelijk ook niet opgenomen in de selectie van Jong Oranje voor het Europees Kampioenschap.

In Eindhoven hoopt Bruma een vaste waarde te worden en ook het aantal interlands achter zijn naam (nu 4) te verhogen. PSV ziet in Bruma een talentvolle verdediger met al de nodige ervaring. De afgelopen jaren zag men de defensie als de achilleshiel. Dat moet komend seizoen anders, met Bruma is daar al deels op ingespeeld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!