Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pieters mag praten met Stoke City


27 juni 2013 - PSV heeft Erik Pieters toestemming gegeven om te gaan praten met het Engelse Stoke City, dat meldt het Eindhovens Dagblad. De club uit de Premier League heeft al geruime tijd belangstelling in de linkspoot en lijkt nu concreet te zijn geworden.

De 24-jarige Pieters heeft in Eindhoven nog een contract tot volgend jaar zomer. Pieters zal deze zomer dan ook moeten verlengen of anders is er maar een optie: vertrekken. Nu Stoke City uit de Premier League belangstelling heeft gekregen maakt het die keuze voor Pieters een stuk makkelijker.

De international heeft twee rotseizoenen achter de rug bij PSV. Pieters zal dan ook niet via de voordeur PSV gaan verlaten. PSV staat open voor een vertrek omdat volgens het Eindhovens Dagblad de nieuwe trainer Philip Cocu zijn elftal danig wil renoveren. PSV staat al op het punt om Maher (AZ) en Bruma (Chelsea) vast te leggen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!