Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax doet derde bod op Van der Hoorn


27 juni 2013 - De strijd om Mike van der Hoorn lijkt nu echt los te barsten. Volgens het Algemeen Dagblad is Ajax voor de derde keer bij FC Utrecht teruggekomen met een bod. Van der Hoorn moet in Amsterdam de opvolger gaan worden van Toby Alderweireld.

De twintigjarige Van der Hoorn kan terugkijken op een uitstekend seizoen bij FC Utrecht en geldt als een van de grootste verdedigende talenten van Nederland. In dat opzicht was het jammer dat Van der Hoorn zich te gretig toonde als invaller tijdens het Europees Kampioenschap tegen Jong Italie.

Ajax heeft het volste vertrouwen dat Van der Hoorn in Amsterdam een volgende stap in zijn ontwikkeling kan zetten. Twee eerdere biedingen van Ajax werden al snel geweigerd. Mogelijk maakt Ajax haast nu PSV op het punt staat om Erik Pieters te verkopen. In dat geval lijkt PSV zich in de strijd om Van der Hoorn te gaan mengen.

Op dit moment is nog onbekend waar de toekomst van Toby Alderweireld zal liggen. De Belgisch international heeft nog een eenjarig contract in Amsterdam. Bayer Leverkusen is het meest geïnteresseerd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!