Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Norsjaelland wil John definitief binden


27 juni 2013 - De toekomst van Joshua John lijkt niet bij FC Twente te liggen. De aanvaller werd het afgelopen seizoen door FC Twente verhuurd aan het Deense FC Nordsjaelland dat graag met hem zou willen doorgaan. Volgens RTV West heeft ook ADO Den Haag interesse.

John kende een uiterst succesvolle periode bij FC Nordsjaelland. Ook speelde hij met de Deense ploeg in de groepsfase van de Champions League tegen clubs als Shaktar Donetsk, Chelsea en Juventus. In Enschede is voor de speler echter geen toekomst meer. FC Nordsjaelland heeft zich nu dan ook gemeld om de buitenspeler defintiief over te nemen.

Ook ADO Den Haag zou dus belangstelling hebben in de oud-Spartaan. Eerder werd al duidelijk dat Sparta interesse had in Jerson Cabral die eveneens overbodig in Enschede is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!