Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV legt Bruma en Jozefzoon vast


27 juni 2013 - PSV heeft de eerste twee versterkingen voor komend seizoen binnen. Jeffrey Bruma maakt de overstap van Chelsea naar PSV en tekent voor vier seizoenen. Florian Jozefzoon maakt na een seizoen RKC Waalwijk de overstap naar Eindhoven.

De transfer van Bruma was al enige tijd aanstaande. Een principe-akkoord over een transfersom van circa 3 miljoen euro was al bereikt. De 21-jarige Bruma had zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Nederland om voor langere tijd een vaste waarde in een eerste elftal te worden. De afgelopen twee jaren op huurbasis bij HSV lukte dat slechts gedeeltelijk. Chelsea heeft de mogelijkheid om Bruma in de toekomst terug te kopen.

Ook jeugdinternational Jozefzoon komt de gelederen in Eindoven versterken. De transfer komt geheel uit de lucht vallen. Eerder werd de buitenspeler al wel gelinkt aan Ajax, FC Twente en PSV. Het is nu echter PSV dat met de handtekening van Jozefzoon aan de haal gaat. De 22-jarige vleugelspeler komt uit de jeugd van Ajax en wist vorig seizoen op huurbasis bij NAC Breda weinig indruk te maken. Dit jaar was Jozefzoon bij RKC smaakmaker en scoorde hij 7 keer. Voldoende om terug te keren naar de Nederlandse top.

PSV kan in tegenstelling tot bijvoorbeeld Ajax en FC Twente nu al slagvaardig op de transfermarkt zijn. Door de verkoop van Dries Mertens (Napoli) en Jeremain Lens (Dynamo Kiev) is er nog voldoende geld in kas voor extra versterkingen. Adam Maher (AZ) lijkt nu de eerst volgende die naar Eindhoven trekt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!