Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC verrast met komst Kali


27 juni 2013 - Anouar Kali flirtte met Ajax en sprak uitgebreid met Anderlecht en Vitesse. De middenvelder leek na het afhaken van Anderlecht onderweg naar een ander buitenlands avontuur. Het is echter Roda JC dat er zeer verrassend met zijn handtekening vandoor gaat.

De 22-jarige middenvelder verlaat FC Utrecht transfervrij voor Roda JC dat afgelopen seizoen pas op het laatste moment het Eredivisie-schap veilig wist te stellen. Ter vergelijking FC Utrecht stelde juist een ticket voor Europees voetbal veilig. FC Utrecht werd het financieel niet eens met Kali, in Kerkrade werd een akkoord bereikt over een driejarig contract.

Algemeen Directeur Marcel van den Bunder op de website van zijn club Roda JC: "Een speler van het kaliber Kali is een absolute aanwinst voor Roda JC Kerkrade. Wij zijn dan ook ontzettend blij en trots dat hij, ondanks de interesse van vele clubs uit binnen- en buitenland, voor ons heeft gekozen. Ik denk dat de komst van Anouar aangeeft dat spelers vertrouwen hebben in het toekomstbeeld van onze club."

Roda JC is deze zomer sowieso erg actief op de transfermarkt. Het trok eerder al Marc Hocher (Willem), Henk Dijkhuzien (Sparta Rotterdam) en het RKC-duo Ard van Peppen en Guys Ramos. Daar tegenover staat wel het vertrek van onder andere clubtopscorer Sanharib Malki (Kasimpasa). Op papier oogt de selectie van Roda JC echter een stuk meer gebalanceerd al is de komst van een extra aanvaller een nog een must.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!